En USDA rapport i denne uge foreslog, at amerikanske familier brugt mindre på mad som deres boligudgifter steg fra 2000 til 2007, hvilket fører til øget risiko for fødevaremangel.
Rapporten fra USDA's Economic Research Service sagde, at korrigeret for inflation median fødevarer, forbrug faldt med 6 procent fra 2000 til 2007. I mellemtiden, ERS sagde, de nationale forekomsten af meget lav fødevaresikkerhed (den betingelse, tidligere kaldet \ "husholdning fødevareusikkerhed med sult \") steg fra 3,1 procent af husstandene i 2000 til 4,1 procent af husstandene i 2007.
Med andre ord, var folk bruger færre penge, i den reelle inflation korrigeret, og de blev udsat for højere fødevare-relaterede problemer.
Da jeg først læste denne undersøgelse, jeg spekulerede på om ERS var korrekt at antyde en forbindelse mellem disse to tendenser. Rapportens forfatter, Mark Nord, styrker argumentet ved at opdele den data i henhold til indkomst lag. Det viser sig, at den anden-fattigste femtedel af husholdningerne oplevede både det største fald i fødevare-udgifter og den største stigning i fødevare-relaterede problemer.
Hertil kommer, at fødevarer udgifter og fødevareusikkerhed tendenser er forbundet i en plausibel måde, at de samlede udgifter tendenser: \ "Det fald i fødevarer udgifter ved Midt-og lavindkomst-husstande var ledsaget af stigninger i udgifterne til bolig, og i de to laveste indkomster kvintiler af fald i indtægter og samlede udgifter. \ "
Alligevel bør man modstå fristelsen til at tænke på fødevareusikkerhed som primært er et problem med lav gennemsnitlig mad udgifter. For fødevaresikkerhed Undersøgelsen, der bruges til klassificering spurgt husholdningerne om deres oplevelse af særligt store problemer begivenheder, som springer måltider over eller gå en hel dag uden mad, i de forudgående 12 måneder. Hvis en familie løber tør for fødevarer lejlighedsvis, kan det synes at have tilstrækkelig gennemsnit mad udgifter, men stadig oplever fødevaremangel. Deltagelse i SNAP (mad stempel) program synes at være forbundet med højere udgifter til mad, holde andre faktorer konstante, men også forbundet med højere satser fødevareusikkerhed (formodentlig fordi folk med større behov for fødevarer er mere tilbøjelige til at gøre sig den ulejlighed at deltage ). Det er ikke klart, hvorvidt den øgede gennemsnitlige mad udgifter er i sig selv en kur for fødevaremangel.
tirsdag den 23. februar 2010
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar