onsdag den 2. september 2009
grillet bederoer
Den nederste linje - fantastisk!
Min mand opfundet denne. Min Lutz bederoer, hans grilling. Det var et eksperiment.
Jeg har kigget på nettet for grillet sukkerroer opskrifter. De foreslår grilling hele i folie eller par kogning eller marinering skiver 30 min derefter grilling. Vi kan godt lide at gøre hurtig mad PReP: meget friske grøntsager - meget hurtig grilling.
Min mand gør virkelig rart grillede kartofler, gulerødder, fennikel, løg, squash osv. Han skiver ca 1 / 4 til 1 / 2 tommer tyk, pensler med olivenolie og tilføjer urter og / eller krydderier, mens tilberedningen. Hvorfor ikke bederoer, vi sagde.
RECIPE: skive fersk bederoer 1 / 4 tommer tyk, sted den varme grill, pensel med olivenolie, kokken indtil gjort (10-15 minutter), så drys med salt og peber.
Vi tjente disse med grillet Patty pan squash, løg, Fava bønner, og oksekød. Lidt frisk thailandsk basilikum på squash og oksekød under grilling. Alle tjent over en seng af linguine pasta med friske tomater og agurker på siden. Jeg kan anbefale det!
Beet oplagring: Jeg har en stor afgrøde af Lutz, Chioggia, og White Detroit roer klar i haven nu. Beets skal opbevares i kølige, fugtige omgivelser. Vil de sidste 3-4 måneder på de rette betingelser, ligesom den nederste skuffe i køleskabet. Kælderen er for varm og tør. Da jeg ikke har en root-kælder, vi tænker på at få et lille køleskab til at opbevare disse. Min sommer afgrøde skal høstes hurtigt, og jeg har et lille fald afgrøde vokser. We'll see.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar